Over Bilson

Bilson is een samenvoeging van Billie en Nelson, mijn twee labradors. Twee viervoeters die mij heel nauw aan het hart liggen. Maar zij zijn natuurlijk niet de enigen die ik graag zie. Bilson is de perfecte verzamelnaam voor mij, ons gezin en alle creatieve chaos die daarmee gepaard gaat.

Anne (ikzelf :-)): mama van Viktor (5 jaar) en Louise (3 jaar), getrouwd met de man van haar leven, politica, praktijkleerkracht, gedragstherapeut voor honden. Creatieve duizendpoot met weinig geduld, maar veel fantasie. Perfectionist met een neurotisch kantje. Absolute dierenliefhebber. Chaoot eerste klas.

Pieter: papa van Viktor en Louise, SAP-consultant (IT'er dus), sportman met al iets meer geduld. Absolute dierenliefhebber. Planner eerste klas.
Viktor: op en top kleuter, beetje timide met veel geduld, lieve zageman, dol op mama's naaisels, stiekem verslaafd aan tv en spelen op de Wii, maar toch steeds bereid om buiten te spelen. Absolute dierenliefhebber. 
Louise: op en top kleuter, helemaal niet timide en zonder geduld whatsoever, babbelt nu al de beste raadsmannen onder tafel en windt iedereen om haar vinger, dol op puzzelen en op chocola. Absolute dierenliefhebber.
Billie: zwarte labrador, 7 jaar, pijnlijke heupen, stoere vent die graag af en toe iets steelt. 
Nelson: gele labrador, 6 jaar, pijnlijke oren, gluten intolerant, therapiedier, lost graag dingen op.
Filou: Europese korthaar (zwart - wit), 10 jaar, net arrogant genoeg om nog charmant te zijn, slaapt graag in bed.
Frieda: Europese korthaar (rosse tijger), 1.5 jaar, in your face killerkat, houdt van naaimachines, vindt kleine hondjes een hapje, ligt graag op de schoot.
Nando: hangoor konijn, woont in een paleis en houdt van witloof 

Verder hebben we het gezelschap van drie kippen, twee cavia's en een waterschildpad. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Long time no see.

Een jaar! Een jaar is het geleden dat ik nog eens blogde. En als we helemaal technisch en pietjeprecies zijn, is het zelfs meer dan een jaar...