Over Bilson

Bilson is een samenvoeging van Billie en Nelson, mijn twee labradors. Twee honden die mij heel nauw aan het hart liggen. Maar zij zijn natuurlijk niet de enigen die ik graag zie. Bilson is de perfecte verzamelnaam voor mij, ons gezin en alle creatieve chaos die daarmee gepaard gaat

Anne: mama van Viktor (4 jaar) en Louise (2.5 jaar), getrouwd met de man van haar leven, politica, praktijkleerkracht, gedragstherapeut voor honden. Creatieve duizendpoot met weinig geduld, maar veel fantasie. Perfectionist met een neurotisch kantje. Absolute dierenliefhebber.

Pieter: papa van Viktor en Louise, getrouwd met Anne, SAP-consultant (IT'er dus), sportman met al iets meer geduld. Absolute dierenliefhebber.
Viktor: op en top kleuter, beetje timide met veel geduld, lieve zageman, dol op mama's naaisels, stiekem verslaafd aan tv en spelen op de Wii, wilt altijd buiten spelen. Absolute dierenliefhebber. 
Louise: op en top peuter, helemaal niet timide en zonder geduld whatsoever, babbelt nu al iedereen onder tafel en windt iedereen om haar vinger, wilt geen staartjes in haar haar, dol op puzzelen en op chocola. Absolute dierenliefhebber.
Billie: zwarte labrador, 6 jaar, pijnlijke heupen, stoere vent die graag af en toe iets steelt. 
Nelson: gele labrador, 5 jaar, pijnlijke oren, gluten intollerant, therapiedier, lost graag dingen op.
Filou: Europese korthaar (zwart - wit), 9 jaar, net arrogant genoeg om nog charmant te zijn, slaapt graag in bed.
Frida: Europese korthaar (rosse tijger), 8 maanden, in your face killerkat, houdt van naaimachines, vindt kleine hondjes een hapje, ligt graag op de schoot
Nando: hangoor konijn, woont in een paleis en houdt van witloof 

Verder hebben we het gezelschap van drie kippen, twee cavia's en een waterschildpad. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten